Qui sóc?

Sóc la Yolanda Montull, advocada especialitzada en Dret Civil, Dret Penal i Dret Laboral, i mediadora civil, mercantil i concursal.

La meva experiència en aquestes àrees del dret, em permet representar a un ampli ventall de clients en una varietat de casos i situacions, des de disputes civils i penals fins a qüestions laborals. Les capacitats en mediació civil, mercantil i concursals permeten ajudar a les parts a resoldre els conflictes de manera ràpida i efectiva, evitant el procés d’anar a judici.

Com advocada, valoro la importància de brindar als clients una atenció personalitzada i accessible. Cada cas és únic, i per això m’agrada conèixer de forma íntegra a cada client, i parlar de manera clara i detallada sobre la seva situació. Un dels meus objectius és crear una atmosfera de confiança per als clients, per a que es sentin còmodes al parlar amb mi sobre els seus problemes legals per a trobar una solució. 

logo Yolanda Montull advocada posant per a fotografia amb un portatil

Trajectòria

Vaig començar la meva trajectòria professional com advocada fa més de quinze anys. Em vaig col·legiar el gener del 2008 i des d’aquell moment vaig començar a exercir per compte propi. Durant els primers anys, explorant el món professional, vaig treballar en un despatx compartit amb altres advocats, experiència que em va permetre adquirir habilitats i coneixements pràctics. No va ser fins a l’any 2017, quan vaig emprendre un nou camí en el meu despatx, on presto serveis com advocada particular. A més, també ofereixo serveis com advocada inscrita al Torn d’Ofici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida. També, soc mediadora inscrita, tant al Registre de Mediadors de la Generalitat de Catalunya, com al Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida (CEMICALL). Actualment, també sóc professora associada a temps parcial del Màster d’Advocacia de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). M’enfoco a brindar als meus clients un servei d’alta qualitat i un tracte personalitzat que els faci sentir còmodes i segurs per resoldre els seus conflictes. L’enfocament personalitzat i proper ha permès a moltes persones trobar solucions efectives i justes pels seus problemes legals.
Yolanda Montull advocada amb un portatil